Mostar X Adventures

Vikend aranžmani

Provedite nezaboravan vikend u Mostaru!

Mladi ste, željni bijega od svakodnevnice, avanture, romantike i upoznavanja BiH destinacija, a da pritom ne morate izdvojiti “brdo” novca? Na pravom ste mjestu! City Hotel u saradnji sa turističkom agencijom X Adventures Vas poziva na nezaboravan vikend u Mostaru protkan adrenalinom, dobrom zabavom i nevjerovatnim cijenama. Naše dugogodišnje iskustvo, profesionalno osoblje, te hiljade zadovoljnih klijenata iz svih krajeva svijeta garantuju lijepe uspomene.

Izaberite jednu od naših ponuda za dvodnevni ili trodnevni posjet Mostaru i uvjerite se da pored stare jezgre i Starog mosta postoji još mnogo toga što Mostar izdvaja od svih drugih gradova u BiH.

Rezervišite dvodnevni aranžman u hotelu sa 4* na bazi BB, pogledajte Mostar očima rijeke Neretve, iskoristite vaučer od 10% na ukupnu cijenu “a la carte” romantične večere sa pogledom na Stari most, uživajte u ljetnim baštama klubova i barova, prozujite biciklima kroz cijeli grad kako bi ga što bolje upoznali, klizite Zip line-om u zalazak sunca, uzmite dozu adrenalina prelaskom preko visećeg mosta iznad ambisa, otplovite kanuima niz rijeku Bunu direktno u zalazak sunca, te naposljetku probudite sva čula uz tradicionalnu večeru u prirodnom ambijentu i ponesite najljepše uspomene iz grada na Neretvi.

Mislite da smo pretjerali? Čekamo vas da se uvjerite da pored svega nabrojanog za vas imamo još mnoštvo iznenađenja koja će vas natjerati da se upitate: “Šta sam do sada čekao?”

Sve nabrojane aktivnosti uključujući večeru na rijeci su uračunate u cijenu.